Melk og frukt

Skolefrukt

Med Skolefrukt kan elevene få frisk frukt utlevert på skolen. FAU har inngått avtale med skolefrukt.no, som tilbyr en abonnementsordning på skolen. For bare kr 15,- i uken får eleven frisk frukt og grønnsaker hver dag.

Du betaler kun for de dagene barnet får frukt, og du betaler for et halvt år eller ett år om gangen. Bestilling og påmelding skjer elektronisk på skolefrukt.no. Her kan du registrere deg og få brukernavn og passord som også kan brukes for fremtidige bestillinger.

Les mer og bestill på skolefrukt.no eller ring 815 20 123 på hverdager mellom 08.00 – 17.00

Skolemelk 2016/17

FAU fortsetter med tilbudet om melk til elevene ved Høyenhall skole også dette skoleåret.

Det tilbys 1/4 liter lettmelk, og prisen for et skoleår er kr 870,-. For påmelding til denne ordningen må beløpet være innbetalt til konto 1503.61.51541 innen 30.august.

Betal via nettbank eller fyll ut en giro. Det er svært viktig at du påfører barnets/barnas navn og klasse. Elever som betaler etter 30.august vil først få levering av melk ca. 15. september, eller opp til to uker etter innbetaling.

Giro merkes: Høyenhall skoles melkeordning co/ Morten Scott Janssen, 0678 Oslo.

Her kan du klikke deg inn for å bestille skolefrukt til ditt barn:

skolefrukt.no