AKS åpner mandag 3. august!

Barn på huskestativ

AKS Høyenhall åpner mandag 3.8 fra klokka 07.30. Program og påmelding ble sendt ut før sommeren. Det er fortsatt gult nivå og vi ber derfor om at foresatte leverer og henter elevene utenfor skolebygningen. Vi fortsetter med kohorter på trinn og hvert kohort vil ha egne uteområder.

 

Det viktigste er uansett at de som er syke holder seg hjemme og at vi alle har god hoste- og vaskehygiene. Elever som er i karantene skal ikke på skolen.

 

Vi minner om at AKS holder stengt mandag 10.8 på grunn av planleggingsdag.

 

Annen praktisk info:
Fint om alle tar med mat og drikke til to måltider hver dag i oppstarten, vi supplerer med  frukt og grønt. Vi anbefaler sunn mat i matpakkene. Maten oppbevares i skolesekken mellom måltidene. Egen navnet drikkeflaske må alle ha, vi hjelper til med å etterfylle med vann.
Skolestarterne deler lokaler med 2.trinn. AKS har leke-lokaler og garderober i sambruk med skolen, der kan skiftetøy og regntøy etc. oppbevares, slik som i barnehagen. Husk alt av klær og sko må være navnet av foresatte.


AKS ønsker at foreldrene kommuniserer ved levering om morgenen, telefontid er mellom kl. 9.00 og 13.00, telefonnummer  22 757180. Meldinger kan også sendes på mail til aks.hoyenhall@osloskolen.no. Meldinger leses frem til kl. 13.00

Vi ønsker alle, og spesielt 1. trinn velkommen til en god oppstart på AKS